05 maj 2009

Några nya saker


Leo hade sin tredje och sista födelsedagsfest i Tallinn i början av april och han ville ha en ny tröja till den festen.
Jag hade köpt en bit gult retromönstrat tyg på Åhléns för två år sen och det gillade han och resultatet blev den här tröjan. Mönstret är helt eget, jag gjorde ärmarna lite bredare. Halslinningen blev kanske lite för stor men när jag tvättade tröjan, blev kanten mjukare och den sitter faktiskt jätte bra.


Fick en liten beställning på dockkläder till en Baby Born docka. Jag hade inga mallar men gjorde något efter hand och såhär blev reslutatet. Mina första dockkläder har sett dagens ljus :-)


Min bästa kompis och killarnas gudmor har fått en liten son och jag skulle ju sy något till honom. Men eftersom overlocken är sönder, vill jag inte sy velourkläder just nu och då fick det vara en filt istället. Storebror fick ett bäddset, som matchar överkastet och kuddarna jag gjorde till hans 2-årsdag i oktober.


Och last but not least, min overlock kommer att vara klar om fyra dagar!!! Till slut, efter en massa strul, fick jag repareringen gratis och tjejen i affären ska ännu ha min maskin hemma och sy på den för att testa att den verkligen funkar. Hoppas verkligen att den är i ordning nu *håller tummarna*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar