08 maj 2009

Fodral till min laptop och telefon och klagomål över SOS symaskiners service

Igår ringde tjejen från SOS symaskiner och berättade glatt att jag kan inte hämta min overlock idag eftersom de hade ändå inte fått den delen i tid som var sönder. Hon erbjöd mig att de kör hem maskinen på onsdag. Alltså jag har ingen som helst förtroende längre för det där stället. Jag orkar inte ens bli arg eller besviken längre. Lämnade in maskinen i slutet av januari, väntade några veckor att de fixade den, samma dag som jag hämtade den fick den sönder igen och från och med i mitten av februari har den legat inne hos de utan att något har hänt förrän tills nu. 
Jag fick sista reparationen gratis och sen så erbjöd de hemkörning men thats it liksom. En massa saker som jag har lovat att sy, en massa tyg som bara väntar...och fast jag har sytt med en vanlig maskin istället så funkar det ju inte bra på elastiska tyg. Och den glädjen som jag har hittat i att sy, den har liksom försvunnit. Fast det går nog att hitta igen och jag kommer aldrig i livet att ha något mer med SOS symaskiner att göra!!!!
Slut på klagomålet.
Nu ska jag lägga in några bilder på ett fodral till min laptop och telefon.

Jag fick en nu dator till jul och den behövde ett fodral, jag hittade inte något som jag
 gillade och bestämde sy ett själv. Yttertyget är Marimekkos "Suolampi", fodret är en restbit av fleece från Tygcentrum i Sundbyberg, dragkedjan kommer också från Marimekkos fabrikbutik i Helsingfors.
Lädret för telefonfodralet är en gammal partyväst från Vero Moda som jag aldrig har använt men desto större glädje har den spridit i form av skinntofflor till mina barn och ny det här fodralet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar