06 oktober 2011

Theos kalas


Tiden bara springer iväg och fast vi har skapat en hel del här hemma, har jag inte hunnit skriva om sakerna. Har börjat jobba mera med både musik och pedagogik, startat ett företag och tyvärr så lider ju alla andra saker av det som till exempel mina hobbys... 
Men Theos kalas var lyckat! Jag sydde en rallyoverall från efter Meedom&Meedom mönster, tog storlek 98 och den funkar på bägge killar faktiskt. Igen ett bevis på att M&M har ganska stora storlekar på sina kläder. Det röda tyget och muddarna, samt dragkedjan kommer från Sumpans textilcentrum. Alla påsydda klädmärken köpte jag från Tallinn i våras. Det var inte så svårt att sy en overall, det är min första och jag lyckades helt ok med dragkedjan och halslinningen. Är helt överraskad själv :-)
Kakan är täckt med marsipan som är färgad med koltabletter som pepparkakskristyren i julas. Att äta asfalt blev en hitt bland killarna. Sen gjorde vi en bilbana med en liten vattenpöl i mitten av svarta sopsäckar och en blå tygbit. Jag sydde också vimplar och en flagga av ett vitt-svartrutigt tyg från Sumpans textilcentrum. Glömde dock ta bilder av giveaway påsarna som var sydda i samma tyg och gästernas namn var påstämplade med stämplar från Granit. Precis som på Leos piratkalas.
Nu drömmer killarna om nya kalas, de har pratat om smurf-, egyptien-, Harry Potter, superhjältar-, djungelkalas bland annat. Vad tycker ni vi ska ha för tema på Leos 7-årskalas i mars nästa år?

Theo had his rally themed birthday party two months after his real birthday and he was really pleased with the overall, the cake and all the decorations. I used the same ideas as with Leos pirate party. Now the boys are dreaming of all kind on party themes. Which theme we should have at Leos 7-years party in March?

1 kommentar:

  1. Åh, så skoj med temakalas!

    Djungelkalas lät ju väldigt roligt tycker jag - för att inte tala om Harry Potter! Superhjältekalas skulle ju vara skoj värre tror jag, ffa om det är maskerad där man kan skapa sin egen superhjälte, bestämma superkrafter osv!

    SvaraRadera